Počet záznamov: 1  

Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov

  1. Názov Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
    Autorské údajeLea Lisá, Vojto Artz
    Autor Lisá Lea (Autor interview)
    Spoluautori Artz Vojto (Účastník interview)
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * reštaurácie * zamestnanci * kvalifikácia * vzdelávanie duálne * školy stredné odborné * organizácie
    AnotáciaRozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2018: jar-jeseň

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.