Počet záznamov: 1
Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Názov Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Autorské údaje Lea Lisá, Vojto Artz Autor Lisá Lea (Autor interview) Spoluautori Artz Vojto (Účastník interview) Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * reštaurácie * zamestnanci * kvalifikácia * vzdelávanie duálne * školy stredné odborné * organizácie Anotácia Rozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2018: jar-jeseň
článok
Počet záznamov: 1