Počet záznamov: 1  

Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku

  1. Názov Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti podniku
    Preklad názvuPossibilities of Increasing the Competitiveness of the Company
    Autorské údajeAnna Jacková, Zuzana Chodasová
    Autor Jacková Anna
    Spoluautori Chodasová Zuzana
    Zdrojový dokument Časopis znalostní společnosti : mezinárodní vědecký časopis = International Scientific Journal. Č. 1 (2017), s. 1-11. - Brno : Knowler - Evropský institut pro výzkum, inovace a vzdělávání. ISSN 2336-2561
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá prostredie podnikateľské * konkurencieschopnosť * podnik
    AnotáciaKonkurencieschopnosť vzhľadom na neustále sa meniace trhové prostredie patrí medzi základné vlastnosti podniku. Na hodnotenie konkurencie sa stále viac používajú metódy, ktoré zaručujú podniku prežitie v konkurenčnom prostredí a dávajú nádej, že podnik sa čoskoro stane vodcom vo svojom odbore. Cieľom každého podniku je získať v danom odvetví takú pozíciu, aby bol schopný čo najlepšie čeliť konkurenčným tlakom, prípadne ich pôsobenie obrátiť vo svoj prospech.
    Báza dátČLÁNKY

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF790.1 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.