Počet záznamov: 1  

Food Quality and Safety From a Consumer Perspective

  1. Názov Food Quality and Safety From a Consumer Perspective
    Preklad názvuKvalita a bezpečnosť potravín z hľadiska spotrebiteľov
    Autorské údajeMarta Karkalíková, Alica Lacková
    Autor Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings]. Pp. 135-143 CD-ROM. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018 / Nguyen Thi Hong Nga ; Lesáková Dagmar ; International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). ISBN 978-602-72911-5-7
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaIndonézia
    Heslá spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * ochrana zdravia * potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * informácie * Slovensko * dotazníky
    AnotáciaBezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov (rizikové faktory, úroveň informovanosti a ich názory) - výsledky dotazníkového prieskumu medzi spotrebiteľmi na Slovensku.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00158-006, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF644 KBz IP adresy EU po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.