Počet záznamov: 1
Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle
Názov Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle : bakalárska práca Autorské údaje Timea Kubaská, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Kubaská Timea Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2018. - 63 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 901927
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.9 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1