Počet záznamov: 1
Konkurencieschopnosť vybraného gastronomického produktu
Názov Konkurencieschopnosť vybraného gastronomického produktu : bakalárska práca Autorské údaje Lucia Greňová, školiteľ: Miroslava Čukanová Autor Greňová Lucia Ďalší autori Čukanová Miroslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2018. - 53 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 901705
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 967.3 KB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1