Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť vybraného gastronomického produktu

  1. Názov Konkurencieschopnosť vybraného gastronomického produktu : bakalárska práca
    Autorské údajeLucia Greňová, školiteľ: Miroslava Čukanová
    Autor Greňová Lucia
    Ďalší autori Čukanová Miroslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2018. - 53 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra901705

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce967.3 KBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.