Počet záznamov: 1
Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie
Názov Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie : bakalárska práca Autorské údaje Barbara Kišová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková Autor Kišová Barbara Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2018. - 42 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 901711
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 958.7 KB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1