Počet záznamov: 1  

Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie

  1. Názov Možnosti rozvoja slovenskej gastronómie : bakalárska práca
    Autorské údajeBarbara Kišová, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    Autor Kišová Barbara
    Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2018. - 42 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra901711

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce958.7 KBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.