Počet záznamov: 1  

Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym

  1. Názov Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym
    Súbežný názovEvaluation and Proposals for Improvement of Activities in the Field of Occupational Health and Safety in a Selected Food Enterprise
    Preklad názvuHodnotenie a návrhy na zlepšenie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo vybranej potravinárskej spoločnosti
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentWarunki środowiska pracy a zdrowie pracowników. T. 4, s. 237-256 [1,22 AH]. - Wałbrzych : Wydawnictwo Uczelniane Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu, 2018 / Cież Józef ; Pawlak Halina. ISBN 978-83-63839-59-8
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá bezpečnosť potravinová * bezpečnosť práce * ochrana zdravia * potravinárstvo * podnik * Poľsko * systémy riadenia * normy * normy ISO
    AnotáciaHodnotenie súčasných aktivít v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v potravinárskom podniku v provincii Wielkopolska. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov, usmernenia na zlepšovanie v súvislosti s implementáciou systému riadenia podľa normy PN-N-18001 a integráciou s normou ISO 22000.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00281-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.