Počet záznamov: 1  

New Products and Their Launching on the Food Market

  1. Názov New Products and Their Launching on the Food Market
    Preklad názvuNové produkty a ich uvedenie na potravinový trh
    Autorské údajeAlica Lacková, Eleonóra Zsapková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Zsapková Eleonóra EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ
    Zdrojový dokument Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. Pp. 110-134 [1,28 AH]. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018 / Dziuba Szymon ; Cierniak-Emerych Anna ; Bodak Andrzej ; Pietroń-Pyszczek Agata ; Roszak Marek ; Ulewicz Robert. ISBN 978-83-63978-75-4
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov z kníh
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá potraviny * trh potravinový * trh jednotný * priemysel potravinársky * inovácia * technológia * legislatíva * Slovensko * Európska únia * biopotraviny * nanotechnológie * potraviny modifikované geneticky
    AnotáciaAnalýza nových potravinárskych výrobkov na slovenskom trhu, problémy súvisiace s ich uvedením na jednotný európsky trh. Názory spotrebiteľov na základe dotazníkového prieskumu na Slovensku. Geneticky modifikované potraviny, biopotraviny, funkčné potraviny, nanopotraviny.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (5) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00286-004, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti371.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.