Počet záznamov: 1
Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company
Názov Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company Preklad názvu Systém manažmentu bezpečnosti potravín ISO 22000 na príklade poľskej hydinárskej spoločnosti Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. Pp. 40-61 [1,05 AH]. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018 / Cierniak-Emerych Anna ; Dziuba Szymon ; Pietroń-Pyszczek Agata ; Bodak Andrzej ; Ulewicz Robert ; Blašková Martina. ISBN 978-83-63978-74-7 Poznámky VEGA 1/0670/16 Druh dokumentu rozpis článkov z kníh Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Heslá bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * potraviny * kontrola kvality * riadenie kvality * podnik * normy ISO * štandardy * kvalita * kvalita potravín * Poľsko * kontrola kvality * dodávatelia * suroviny Anotácia Opis systému riadenia bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000 vo vybranom hydinárskom podniku v Poľsku. Program predpokladov, operačný program predpokladov s dôrazom na kontrolné body (CP) a kritické kontrolné body (CCP), plán HACCP. Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov, kontrola kvality surovín a tovaru. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00287-002, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 324.3 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1