Počet záznamov: 1  

Potravinársky priemysel SR a jeho vývojové trendy v kontexte EÚ

  1. Názov Potravinársky priemysel SR a jeho vývojové trendy v kontexte EÚ
    Súbežný názovFood Industry of the Slovak Republic and Its Development Trends in EU Context
    Autorské údajeĽuboslav Szabo, Andrea Čambalíková
    Autor Szabo Ľuboslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Čambalíková Andrea EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 14-26 CD-ROM. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2018 / Paprskárová Paulína ; Mišún Juraj ; Dušek Jiří. ISBN 978-80-7556-034-6
    PoznámkyVEGA 1/0109/17
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá priemysel potravinársky * produktivita práce * vývoj * dovoz * vývoz * mzdy priemerné * tržby * výnosy * náklady * hodnota pridaná * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaAnalýza a hodnotenie vývoja odvetví potravinového hospodárstva v prácach zahraničných a domácich autorov. Výkonnosť potravinárskeho priemyslu v EÚ. Indexy vývoja obratu vo výrobe potravín a nápojov vybraných krajín EÚ (2010). Štruktúra potravinového reťazca EÚ v roku 2013. Export a import potravín a nápojov EÚ v roku 2015. Produktivita práce v odboroch priemyslu EÚ v roku 2013. Potravinársky priemysel na Slovensku. Ukazovatele vývoja potravinárskeho priemyslu SR (2008-2016).
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00610-004, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF511.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.