Počet záznamov: 1
Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia
Názov Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia Preklad názvu The Opportunities and Risks of Aplication of Franchising in the Fast-Food Business Autorské údaje Anna Veszprémi Sirotková, Michal Výbošťok Autor Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Spoluautori Výbošťok Michal Zdrojový dokument Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. S. 175-188 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav ; Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 Konferencia. ISBN 978-80-225-4508-2 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá reštaurácie * gastronómia * franšíza * obchod * licencie * zmluvy * kódexy etické Anotácia Gastronómia a trendy v súčasnej gastronómii. Vybrané právne aspekty franšízingu. Dohoda o mlčanlivosti - NDA: Non-Disclosure Agreement. Zmluva o uzavretí budúcej zmuvy. Franšízingová zmluva. Licenčná zmluva na ochrannú známku. Európsky etický kódex franšízingu. Porovnanie fast-food reštaurácií McDonald’s (franšízingová reštaurácia) a Tiffany Favorite Food (nezávislý podnik) v Banskej Bystrici na základe vybraných kritérií. Swot analýzy reštaurácií. Výhody franšízingu pre franšízora podľa Slovenskej franšízingovej asociácie. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00549-017, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 222.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1