Počet záznamov: 1  

Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia

  1. Názov Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia
    Preklad názvuThe Opportunities and Risks of Aplication of Franchising in the Fast-Food Business
    Autorské údajeAnna Veszprémi Sirotková, Michal Výbošťok
    Autor Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Spoluautori Výbošťok Michal
    Zdrojový dokument Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. S. 175-188 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav ; Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 Konferencia. ISBN 978-80-225-4508-2
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá reštaurácie * gastronómia * franšíza * obchod * licencie * zmluvy * kódexy etické
    AnotáciaGastronómia a trendy v súčasnej gastronómii. Vybrané právne aspekty franšízingu. Dohoda o mlčanlivosti - NDA: Non-Disclosure Agreement. Zmluva o uzavretí budúcej zmuvy. Franšízingová zmluva. Licenčná zmluva na ochrannú známku. Európsky etický kódex franšízingu. Porovnanie fast-food reštaurácií McDonald’s (franšízingová reštaurácia) a Tiffany Favorite Food (nezávislý podnik) v Banskej Bystrici na základe vybraných kritérií. Swot analýzy reštaurácií. Výhody franšízingu pre franšízora podľa Slovenskej franšízingovej asociácie.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00549-017, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF222.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.