Počet záznamov: 1  

Economic and Ethical Aspect of Food Waste

  1. Názov Economic and Ethical Aspect of Food Waste
    Preklad názvuEkonomický a etický aspekt plytvania jedlom
    Autorské údajeIngrid Potisková
    Autor Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. S. 171-178. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav. ISBN 978-80-225-4507-5
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá odpad * potraviny * plytvanie potravinami * prostredie životné * prostriedky existenčné * reťazce dodávateľsko-odberateľské * sebestačnosť potravinová
    AnotáciaRozsah potravinového odpadu, ekonomický a etický aspekt tohto problému. Možnosť zníženia potravinového odpadu. Vyhodnotenie dostupných údajov o potravinových odpadoch a nájsť spôsob, ako zastaviť tento trend.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00553-013, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF116.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.