Počet záznamov: 1  

Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2018

  1. Názov Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2018 [elektronický zdroj] : zborník vedeckých statí
    Autorské údajezostavili: Peter Červenka, Ivan Hlavatý, recenzenti: Daniel Kastl, Ivan Hečko
    Ďalší autori Červenka Peter (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Hlavatý Ivan (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    Kastl Daniel (Recenzent)
    Hečko Ivan (Recenzent)
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra informatiky obchodných firiem
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2018. - CD-ROM 87 s. [5,69 AH]
    Vydanie1. vydanie
    ISBN978-80-225-4568-6
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Heslá technológie nové * vzdelávanie * podnikanie * obchod * aukcie * ekológia * dizajn * manažment znalostný * biopotraviny * obaly * subjekt * trh vnútorný * skúšobníctvo štátne * siete mobilné * internet * komunikácia marketingová * reklama * správa verejná elektronická * Slovensko
    Kategória EPCRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.3, z toho voľných 1, prezenčne 2
    Odkazy (13) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra904955-904957
    Archív EPCE18 00828-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF977.7 KBz IP adresy EU po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha

    Call numberLocationSublocationInfo
    904955SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only
    904956SEKSklad knižničného fonduIn-Library Use Only
    904957SEKSklad knižničného fonduavailaible
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.