Počet záznamov: 1  

La communication scientifique en milieu universitaire

  1. Názov La communication scientifique en milieu universitaire
    Autorské údajeIveta Rizeková, recenzenti: Ladislav Lapšanský, Daniel Lančarič
    Autor Rizeková Iveta EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Ďalší autori Lapšanský Ladislav (Recenzent)
    Lančarič Daniel (Recenzent)
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Fakulta aplikovaných jazykov
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2018. - 127 s. [6,40 AH]
    Vydanie1. vydanie
    ISBN978-80-225-4546-4
    PoznámkyKEGA 029EU-4/2016
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentufrancúzština
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    Heslá jazykoveda * terminológia * jazyky cudzie * jazyk diplomatický * francúzština * komunikácia * univerzity
    Kategória EPCVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.17, z toho voľných 15, prezenčne 2
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra904775-904789, 904841, 904842
    Archív EPCE18 00869-001, kópia titul. strany

    Call numberLocationSublocationInfo
    904775SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only
    904776SEKSklad knižničného fonduIn-Library Use Only
    904777SEKSklad knižničného fonduavailaible
    904778SEKSklad knižničného fonduavailaible
    904779SEKUčebnicový fondavailaible
    904780SEKUčebnicový fondavailaible
    904781SEKUčebnicový fondavailaible
    904782SEKUčebnicový fondavailaible
    904783SEKUčebnicový fondavailaible
    904784SEKUčebnicový fondavailaible
    904785SEKUčebnicový fondavailaible
    904786SEKUčebnicový fondavailaible
    904787SEKUčebnicový fondavailaible
    904788SEKUčebnicový fondavailaible
    904789SEKPobočka SEK Košiceavailaible
    904841SEKSklad knižničného fonduavailaible
    904842SEKSklad knižničného fonduavailaible

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.