Počet záznamov: 1  

Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu

  1. Názov Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
    Preklad názvuAssessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality
    AnotáciaVýroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00881-005, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF77.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.