Počet záznamov: 1  

Kvalita a konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu

  1. Názov Kvalita a konkurencieschopnosť slovenského vinárskeho priemyslu
    Preklad názvuQuality and Competitiveness of the Slovak Wine Industry
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 49-55 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1
    PoznámkyVEGA 1/0670/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá priemysel vinársky * víno * vinohradníctvo * výroba * riadenie kvality * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť * prieskum * Slovensko
    AnotáciaSlovenský vinársky priemysel – súčasná situácia a jeho perspektíva. Analýza výsledkov realizovaného prieskumu. Hodnotenie faktorov vplývajúcich na kvalitu produkcie. Realizácia opatrení vplývajúcich na kvalitu produkcie. Implementácia systému manažérstva kvality. Export vína a najvýznamnejší zahraničný partner.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00881-008, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF120.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.