Počet záznamov: 1  

Wissenschaftliches Schreiben

  1. Názov Wissenschaftliches Schreiben
    Autorské údajeKatarína Seresová, Gutachter: Jana Rakšányiová, Zuzana Gašová
    Autor Seresová Katarína EUBFAJKJT - Katedra jazykovedy a translatológie FAJ
    Ďalší autori Rakšányiová Jana (Recenzent)
    Gašová Zuzana (Recenzent) EUBFAJKJT - Katedra jazykovedy a translatológie FAJ
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Fakulta aplikovaných jazykov
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2018. - 94 s. [3,14 AH]
    ISBN978-80-225-4547-1
    PoznámkyKEGA 029EU-4/2016
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentunemčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    Heslá jazykoveda * terminológia * jazyky cudzie * nemčina * univerzity * jazyk odborný
    Kategória EPCVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.22, z toho voľných 20, prezenčne 2
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra904837, 904838, 907543-907562
    Archív EPCE18 00892-001, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    904837SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    904838SEKSklad knižničného fonduvoľný
    907543SEKSklad knižničného fondulen prezenčne
    907544SEKSklad knižničného fonduvoľný
    907545SEKUčebnicový fondvoľný
    907546SEKUčebnicový fondvoľný
    907547SEKUčebnicový fondvoľný
    907548SEKUčebnicový fondvoľný
    907549SEKUčebnicový fondvoľný
    907550SEKUčebnicový fondvoľný
    907551SEKUčebnicový fondvoľný
    907552SEKUčebnicový fondvoľný
    907553SEKUčebnicový fondvoľný
    907554SEKUčebnicový fondvoľný
    907555SEKUčebnicový fondvoľný
    907556SEKUčebnicový fondvoľný
    907557SEKUčebnicový fondvoľný
    907558SEKUčebnicový fondvoľný
    907559SEKUčebnicový fondvoľný
    907560SEKUčebnicový fondvoľný
    907561SEKUčebnicový fondvoľný
    907562SEKPobočka SEK Košicevoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.