Počet záznamov: 1  

Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji

  1. Názov Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
    Súbežný názovGastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region
    Autorské údajePavlína Pellešová, Jakub Vacha
    Autor Pellešová Pavlína
    Spoluautori Vacha Jakub
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * potraviny * správanie spotrebiteľa * zdravie * zelenina * mäso * reštaurácie * regióny * prieskum * dotazníky * Česko
    AnotáciaDefinícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2018: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.