Počet záznamov: 1  

Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle

  1. Názov Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle
    Preklad názvuSweeteners and their Use in the Food and Beverage Industry
    Autorské údajeJán Durec, Dagmar Kozelová, Martina Fikselová
    Autor Durec Ján
    Spoluautori Kozelová Dagmar
    Fikselová Martina
    Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 9, č. 2 (2018), s. 37-44. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2018. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá nápoje nealkoholické * cukor * potravinárstvo * gastronómia * zdravie * choroby civilizačné
    AnotáciaCharakteristika sladidiel ako prídavných látok, ich rozdelenie, prírodné a umelé sladidlá. Vplyv sacharidov na stúpajúci výskyt civilizačných ochorení. Využívanie alternatívnych sladidiel v nápojovom priemysle. Používanie prírodných sladidiel v domácnostiach. Problematika tzv. funkčných nápojov a výživových tvrdení, gastronómii a potravín nového typu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2018: 1-2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF504.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.