Počet záznamov: 1  

Structural Changes in the Slovak Banking Sector Capital Adequacy in the Context of Basel III

  1. Názov Structural Changes in the Slovak Banking Sector Capital Adequacy in the Context of Basel III
    Preklad názvuŠtrukturálne zmeny v slovenskom bankovom sektore. Kapitálová primeranosť v kontexte BASEL III
    Autorské údajeLukáš Majer
    Autor Majer Lukáš EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Zdrojový dokument EDAMBA @ EUBA 2018 : Capacity and Resources for Sustainable Development: The Role of Economics, Business, Management and Related Disciplines : Proceedings of International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars, 17–19 April 2018, University of Economics in Bratislava, Slovak Republic. Pp. 315-324 online. - Bratislava : Publishing House EKONOM, 2018 / Wallner Jozef ; Adamcová Silvia ; Árendáš Peter ; EDAMBA @ EUBA 2018 International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. ISBN 978-80-225-4571-6
    PoznámkyRegistrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá bankovníctvo * kapitál * primeranosť kapitálová * kríza finančná * regulácia
    AnotáciaZhodnotenie zmien v kapitálovej a rizikovej štruktúre slovenského bankového sektora v kontexte regulačných pravidiel Basel III ako výzva finančnej krízy. Vysvetlenie pojmu kapitálová primeranosť podľa rámca Basel III. Výsledky analýzy kapitálovej primeranosti slovenského bankového sektora a hlavné faktory zmeny kapitálu banky a rizikovej štruktúry. Pripravenosť bánk na Basel III.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Registrované vWOS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00946-047, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF648.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.