Počet záznamov: 1  

Logistika vína: dôraz na optimálnu teplotu

  1. Názov Logistika vína: dôraz na optimálnu teplotu
    Autorské údajeJozef Brezovský
    Autor Brezovský Jozef
    Zdrojový dokument Systémy logistiky. Roč. 15, č. 78 (máj-jún 2019), s. 18-19. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2019
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá víno * produkcia * skladovanie * sklady * balenie * preprava * logistika * spotreba
    AnotáciaRočná produkcia vína z hrozna vypestovaného na Slovensku. Ročná spotreba vína na jednu osobu v SR. Výroba vína z tuzemských surovín ako aj z dovážaných. Skladovanie vína v sudoch, tankoch a vo fľašiach. Dôležitá teplota skladovania vína, čistota a suchosť prostredia. Žiadaná vlhkosť v archívnych pivniciach. Výhoda skladovania vína vo fľašiach. Preprava vína vo fľašiach v kartónoch alebo v sudoch.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2019: 76-81 + 1 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.