Počet záznamov: 1  

Francúzska gastronómia ako súčasť umenia žiť

  1. Názov Francúzska gastronómia ako súčasť umenia žiť
    Súbežný názovFrench Gastronomy as a Part of the Art of Living
    Autorské údajeElena Melušová
    Autor Melušová Elena EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Zdrojový dokument Cudzie jazyky v premenách času IX : recenzovaný zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie, 9. november 2018, (Bratislava, Slovensko). S. 423-431 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Kvapil Roman ; Štefančík Radoslav ; Šajgalíková Helena ; Cudzie jazyky v premenách času IX Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4614-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá Francúzsko * kultúra * gastronómia * stolovanie * história
    AnotáciaPredstavenie francúzskej gastronómie a umenia stolovať od doby Ľudovíta XIV., kde sa utvárala kultúra stolovania. Uvedenie typických špecialít, ktoré sa stali symbolmi francúzskej kultúry. Premeny stolovania pod vplyvom historických udalostí.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00188-006, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF177.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.