Počet záznamov: 1  

Preferencie spotrebiteľov a ich vnímanie kvality pekárskych výrobkov

  1. Názov Preferencie spotrebiteľov a ich vnímanie kvality pekárskych výrobkov : bakalárska práca
    Autorské údajeKarin Tokovicsová, školiteľ: Paulína Krnáčová
    Autor Tokovicsová Karin
    Ďalší autori Krnáčová Paulína (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2019. - 42 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra908169

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.