Počet záznamov: 1  

Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member

  1. Názov Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member : Chapter 13
    Preklad názvuPodávanie správ o CSR a etickom a udržateľnom riadení v potravinárskom priemysle na Slovensku ako člena EÚ : Kapitola 13
    Autorské údajeRenata Paksiova, Kornélia Lovciová
    Autor Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Spoluautori Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Zdrojový dokument Ethical and Sustainable Supply Chain Management in a Global Context. Pp. 199-219 [2,16 AH]. - Hershey : IGI Global, 2019 / Akkucuk Ulas. ISBN 9781522589716
    PoznámkyAPVV-16-0602
    Druh dokumenturozpis článkov z kníh
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Heslá potravinárstvo * reporting * správy výročné * audit * etika * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko * analýza kvalitatívna * analýza kvantitatívna
    AnotáciaPotravinársky priemysel v SR, plán a ciele rozvoja v období 2014-2020. Teoretická analýza požiadaviek na vykazovania nefinančných informácií v potravinárstve. Analýza výročných podnikových správ v štruktúre SK NACE za rok 2017 v kontexte etiky a spoločenskej zodpovednosti podniku. Účtovné jednotky s povinnosťou zostavovať výročnú správu. Obsah výročnej správy. Jednotky vykazujúce nefinančné informácie. Overenie výročnej správy audítorom.
    Kategória EPCKapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00217-002, kópia plného textu

    článok

    článok