Počet záznamov: 1  

Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska

  1. Názov Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska
    Preklad názvuCulinary Tourism: Case of Lower Silesia
    Autorské údajeAndrzej Rapacz
    Autor Rapacz Andrzej
    Spoluautori Gryzsel Piotr
    Zdrojový dokument Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 52, č. 1 (2019), s. 4-13. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá ruch cestovný * stravovanie spoločné * výživa * kultúra * zvyklosti kultúrne * rozvoj regionálny * Poľsko
    AnotáciaPojem kulinársky cestovný ruch. Jeho podstata a možnosti jeho rozvoja v Poľsku.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2019: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.