Počet záznamov: 1  

Regarding the Possibilities of Connections between the Transfer of Technologies, Knowledge and Production of Knowledge and Information in the Area of Development and Managerial Skills’ Enhancement

  1. Názov Regarding the Possibilities of Connections between the Transfer of Technologies, Knowledge and Production of Knowledge and Information in the Area of Development and Managerial Skills’ Enhancement
    Preklad názvuO možnostiach prepojenia medzi transferom technológií, poznatkami a produkciou poznatkov a informácií v oblasti rozvoja a zvyšovania manažérskych schopností
    Autorské údajeMiroslava Szarková, Benita Beláňová
    Autor Szarková Miroslava EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Beláňová Benita EUBFPMKIM - Katedra informačného manažmentu FPM
    Zdrojový dokument IISES 2019: Teaching & Education : Proceedings of the 8th International Conference, 17 - 20 September 2019, (Vienna, Austria). Pp. 371-379 online. - Prague : IISES, 2019 / Čermáková Klára ; Holmanová Jana ; Agopian Vartan ; Calma Angelito ; IISES 2019: Teaching & Education International Conference. ISBN 978-80-87927-90-8. ISSN 2570-6551
    PoznámkyAPVV SK-CZ -0108-09. - VEGA 1/0309/18
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá manažéri * zručnosti * komunikácia manažérska * technológie informačné * technológie komunikačné * technológie nové
    AnotáciaPoznatky a informácie o možnostiach rozvoja manažérskych zručností s využitím informačno-komunikačných technológií v spoločnostiach pôsobiacich v Slovenskej republike. Prieskum zameraný na vhodnosť komunikačných nástrojov používaných na rozvoj manažérskych schopností v bankovom sektore Slovenska. Určenie výhod, nevýhod a rizík.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00583-005, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.1 MBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.