Počet záznamov: 1  

Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes

  1. Názov Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes
    Preklad názvuSlow food a kulinárske dedičstvo ako európske aktivity na podporu tradičných a regionálnych potravín a jedál
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). Pp. 170-178 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Škvarčeková Oľga ; Rehák Róbert ; Krnáčová Paulína ; Benešová Dana ; Daňo Ferdinand ; Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4646-1
    PoznámkyVEGA 1/0543/18
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá dedičstvo kultúrne * jedlá * regióny * spotreba potravín * podpora predaja
    AnotáciaTradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00587-018, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF341.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.