Počet záznamov: 1  

Current Challenges in the Field of Education of Future Business Managers

  1. Názov Current Challenges in the Field of Education of Future Business Managers
    Preklad názvuSúčasné zmeny na poli vzdelávania budúcich podnikových manažérov
    Autorské údajeAnna Veszprémi Sirotková, Veronika Nekolová
    Autor Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Spoluautori Nekolová Veronika EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). Pp. 445-450 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Škvarčeková Oľga ; Rehák Róbert ; Krnáčová Paulína ; Benešová Dana ; Daňo Ferdinand ; Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4646-1
    Poznámky2017-1-PL01-KA203-038527 DT. Uni.
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá zručnosti mäkké * manažéri * študenti * vzdelávanie
    AnotáciaSkúsenosti autorov s procesom výučby zameraného na rozvoj mäkkých zručností budúcich podnikových manažérov. Výsledky preukázali, že nové prístupy k vzdelávaniu sú obnovením pedagogického procesu, pomáhajú rozvíjať sebapoznanie a sebavedomie študentov, uľahčujú pochopenie učebných osnov a rozvíjajú ich mäkké zručnosti, ktoré sú potrebné na precvičenie.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00587-048, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF278.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.