Počet záznamov: 1  

Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych

  1. Názov Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych
    Súbežný názovInnovations in Food Product Quality Development
    Autorské údajeRedakcja naukowa: Małgorzata Miśniakiewicz, Recenzenci: Michał Halagarda, Małgorzata Krzywonos, Wanda Kudełka
    Ďalší autori Miśniakiewicz Małgorzata (Vedecký redaktor)
    Halagarda Michał (Recenzent)
    Krzywonos Małgorzata (Recenzent)
    Kudełka Wanda (Recenzent)
    Vydavateľské údajeRadom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji , 2019. - [155 s.]
    Vydanie1. edycja
    Edícia Towaroznawstwo w badaniach i praktyce
    ISBN978-83-7789-594-8
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentupoľština, angličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Heslá inovácia * potraviny * kvalita
    Báza dátKNIHY
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00640-001, kópia titul. strany


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.