Počet záznamov: 1
Organic Food in Slovak Social Catering Facilities
Názov Organic Food in Slovak Social Catering Facilities Preklad názvu Biopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania Autorské údaje Alica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8 Poznámky VEGA 1/0543/18 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Heslá biopotraviny * stravovanie spoločné * štýl životný * agropotravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný Anotácia Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 00640-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 20.4 MB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1