Počet záznamov: 1  

Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic

  1. Názov Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic
    Preklad názvuSpoločná zodpovednosť potravinárskych podnikov v Slovenskej republike
    Autorské údajeRenáta Pakšiová, Kornélia Lovciová
    Autor Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Spoluautori Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Zdrojový dokument ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Proceedings of Second International Scientific Conference, November 8, 2018, Graz University of Technology, (Graz, Austria). pp. 699-706 online. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2018 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-13-4
    PoznámkyVEGA 1/0512/16
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSrbsko
    Heslá správy výročné * potravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko
    AnotáciaKvantitatívna analýza vykazovania nefinančných informácií v potravinárskom priemysle na Slovensku v zmysle platnej legislatívy. Snaha o dosiahnutie udržateľného rozvoja v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00951-008, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF456.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.