Počet záznamov: 1
Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic
Názov Corporate Social Responsibility by Food Industry Undertakings in the Slovak Republic Preklad názvu Spoločná zodpovednosť potravinárskych podnikov v Slovenskej republike Autorské údaje Renáta Pakšiová, Kornélia Lovciová Autor Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Spoluautori Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Zdrojový dokument ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Proceedings of Second International Scientific Conference, November 8, 2018, Graz University of Technology, (Graz, Austria). pp. 699-706 online. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2018 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2018: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-13-4 Poznámky VEGA 1/0512/16 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Srbsko Heslá správy výročné * potravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko Anotácia Kvantitatívna analýza vykazovania nefinančných informácií v potravinárskom priemysle na Slovensku v zmysle platnej legislatívy. Snaha o dosiahnutie udržateľného rozvoja v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00951-008, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 456.8 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1