Počet záznamov: 1
Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení
Názov Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení Autorské údaje Zuzana Kudlová Autor Kudlová Zuzana EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF Zdrojový dokument Quality and Leading Innovation V. : International Scientific Conference. S. 120-125 CD-ROM. - Košice : University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice, 2019 ; Quality and Leading Innovation International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4672-0 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá tvorba cien * náklady * reštaurácie * hotelierstvo * hotely * jedlá * kalkulácia nákladov Anotácia Analýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 00691-012, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 294.1 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1