Počet záznamov: 1  

Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení

  1. Názov Náklady a tvorba cien v reštauračnom zariadení
    Autorské údajeZuzana Kudlová
    Autor Kudlová Zuzana EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Zdrojový dokument Quality and Leading Innovation V. : International Scientific Conference. S. 120-125 CD-ROM. - Košice : University of Economics, Faculty of Business Economics with Seat in Košice, 2019 ; Quality and Leading Innovation International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4672-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá tvorba cien * náklady * reštaurácie * hotelierstvo * hotely * jedlá * kalkulácia nákladov
    AnotáciaAnalýza riadenia nákladov spoločnosti Hotel XXX s.r.o. - analýza spôsobu tvorby cien jednotlivých produktov a služieb, ktoré hotel poskytuje. Návrh možnosti znižovania nákladov s následným znižovaním cien služieb a produktov. Sledovanie kalkulácie cien a prístup k tvorbe ceny jednotlivých pokrmov a nápojov, ktoré má podnik k dispozícii.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 00691-012, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF294.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.