Počet záznamov: 1  

Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters

  1. Názov Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
    Preklad názvuPredikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch
    Autorské údajeMagdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová
    Autor Lacko-Bartošová Magdaléna
    Spoluautori Konvalina Petr
    Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Zdrojový dokument Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535
    DOI 10.1556/066.2019.0002
    PoznámkyITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaMaďarsko
    Heslá pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo
    AnotáciaTestovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 01006-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF208.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.