Počet záznamov: 1  

Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters

  1. Názov Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
    Preklad názvuHodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov
    Autorské údajeMagdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba
    Autor Lacko-Bartošová Magdaléna
    Spoluautori Konvalina Petr
    Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    Štěrba Zdeněk
    Zdrojový dokument Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317
    DOI 10.17221/101/2018-CJFS
    PoznámkyITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo
    AnotáciaMixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Registrované vWOS
    Registrované vSCOPUS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 01008-001, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF718.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.