Počet záznamov: 1  

Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo

  1. Názov Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
    Súbežný názovUsing Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector
    Autor Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Zdrojový dokument Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť
    AnotáciaMetódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE19 01059-009, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2019: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF505.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.