Počet záznamov: 1  

IT Governance a jeho vplyv na konkurencieschopnosť podnikov v SR

  1. Názov IT Governance a jeho vplyv na konkurencieschopnosť podnikov v SR [elektronický zdroj] : zborník vedeckých statí
    Autorské údajezostavovatelia: Anna Hamranová, Vladimír Bolek, recenzenti: Róbert Hanák, František Korček
    Ďalší autori Hamranová Anna (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBFPMKIM - Katedra informačného manažmentu FPM
    Bolek Vladimír (Zostavovateľ / Kompilátor) EUBFPMKIM - Katedra informačného manažmentu FPM
    Hanák Róbert (Recenzent) EUBFPMKIM - Katedra informačného manažmentu FPM
    Korček František (Recenzent) EUBFPMKIM - Katedra informačného manažmentu FPM
    Korporácia Fakulta podnikového manažmentu EU . Katedra informačného manažmentu
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2019. - CD-ROM 141 s. [7,05 AH]
    Vydanie1. vydanie
    ISBN978-80-225-4662-1
    PoznámkyVEGA 1/0436/17
    Druh dokumentuzborníky
    Jazyk dokumentuslovenčina, angličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Heslá podnikanie * podnik malý * podnik stredný * stratégia podniková * technológie informačné * systémy informačné * konkurencieschopnosť * riadenie * modelovanie * výskum * meranie * efektívnosť * priemysel 4.0
    Kategória EPCRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.3, z toho voľných 2, prezenčne 1
    Odkazy (13) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Signatúra910146, 910147, 910611
    Archív EPCE20 00064-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF5.1 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    elektronická kniha

    elektronická kniha

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    910146SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    910147SEKSklad knižničného fonduvoľný
    910611SEKSklad knižničného fonduvoľný
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.