Počet záznamov: 1
Foodservice Facilities Planing
Názov Foodservice Facilities Planing Autorské údaje Edward A. Kazarian Autor Kazarian Edward A. Vydavateľské údaje New York : John Wiley and Sons , 1989. - 412 s. Vydanie 3rd Edition ISBN 0-471-29063-7 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * plánovanie * reštaurácie * priestor * priestor pracovný * práca tímová * miesta pracovné * prostredie pracovné Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 Signatúra 910676
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 910676 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1