Počet záznamov: 1  

Foodservice Facilities Planing

  1. Názov Foodservice Facilities Planing
    Autorské údajeEdward A. Kazarian
    Autor Kazarian Edward A.
    Vydavateľské údajeNew York : John Wiley and Sons , 1989. - 412 s.
    Vydanie3rd Edition
    ISBN0-471-29063-7
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * plánovanie * reštaurácie * priestor * priestor pracovný * práca tímová * miesta pracovné * prostredie pracovné
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 1, prezenčne 0
    Signatúra910676

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    910676SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.