Počet záznamov: 1  

Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov

  1. Názov Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov : diplomová práca
    Autorské údajeMichaela Blažová, školiteľ: Dagmar Lesáková
    Autor Blažová Michaela
    Ďalší autori Lesáková Dagmar (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2020. - 98 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra911900

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.1 MBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.