Počet záznamov: 1  

Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh

  1. Názov Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca
    Autorské údajeBarbara Labošová, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Labošová Barbara
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2020. - 61 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra912204

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.5 MBverejne dostupné

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.