Počet záznamov: 1
Obal ako zdroj informácii o potravinárskych výrobkoch
Názov Obal ako zdroj informácii o potravinárskych výrobkoch : diplomová práca Autorské údaje Lenka Baligová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Baligová Lenka Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2020. - 75 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 912191
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.6 MB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1