Počet záznamov: 1  

Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia

  1. Názov Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia
    Preklad názvuAnalýza percepcie udržateľnosti z pohľadu podnikateľov a spotrebiteľov v potravinárskom priemysle v SR
    Autorské údajeDana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak
    Autor Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Spoluautori Demjanovičová Mária
    Tumová Dominika
    Mičiak Martin
    Zdrojový dokumentEducation Excellence and Innovation Management : A 2025 Vision to Sustain Economic Development during Global Challenges : Proceedings of the 35th International Business Information Management Association conference. Pp. 2737-2748. - Norristown : International Business Information Management Association, 2020 ; IBIMA conference 2020. ISBN 978-0-9998551-4-1
    PoznámkyKEGA 002EU-4/2019. - Registrovaný: Web of Science
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Heslá rozvoj trvalo udržateľný * priemysel potravinársky * podnikatelia * spotrebitelia * environmentalistika * zodpovednosť podniku spoločenská
    AnotáciaAnalýza percepcie udržateľnosti v SR - výsledky výskumu v oblasti potravinárskeho priemyslu. Analýza životného prostredia a aktivít súvisiacich s touto problematikou na slovenskom trhu. Zistenia ukazujú vysokú informovanosť o potrebe zodpovedného prístupu.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Registrované vWOS
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00311-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF646.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.