Počet záznamov: 1  

Logistika čerstvých potravín

  1. Názov Logistika čerstvých potravín
    Súbežný názovFresh Food Logistics
    Autorské údajeJozef Gajdoš
    Autor Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Zdrojový dokument Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. S. 12. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Kršák Branislav ; Mesároš Peter ; Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania vedecký workshop. ISBN 978-80-225-4707-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * logistika * reťazce logistické * kontrola kvality
    AnotáciaLogistiku potravín pre maloobchodné reťazce obvykle realizujú logistické spoločnosti. V prípade, že sa na potravinársky tovar pozrieme z hľadiska doby trvanlivosti, tak najväčšia pozornosť je venovaná čerstvým potravinám. Prioritným segmentom v logistike potravín je teda tovar s regulovanou teplotou.
    Kategória EPCAbstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00341-006, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.