Počet záznamov: 1  

Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia

  1. Názov Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia
    Súbežný názovImpact of Changing the Meals Assortment on the Operation of a Catering Facility
    Autorské údajeLucia Zeleňáková, Anna Kolesárová, Nina Ryšánek
    Autor Zeleňáková Lucia
    Spoluautori Kolesárová Anna
    Ryšánek Nina
    Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 8, č. 2 (2017), s. 26-37. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * kvalita * hygiena * bezpečnosť * inovácia
    AnotáciaDva typy systému spoločného stravovania. Zoznam hlavných, podporných a manažérskych procesov v zariadeniach spoločného stravovania. Charakteristika vybraného stravovacieho zariadenia pred a po zmene sortimentu jedál. Porovnávané procesy: dispozičné riešenie prevádzky, plánovanie výroby a predaja, príjem surovín, skladovanie potravín a surovín, výroba jedál, výdaj, balenie a expedícia jedál. Význam zavedenia inovácie ako prostriedku na skvalitnenie prevádzky a zlepšenia jej pozície na trhu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2017: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF745.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.