Počet záznamov: 1  

Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia

  1. Názov Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia
    Preklad názvuAdekvátnosť výšky vlastných zdrojov v potravinárskych podnikoch v roku 2018 na Slovensku
    Autorské údajeKatarína Tasáryová, Renáta Pakšiová
    Autor Tasáryová Katarína EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Spoluautori Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Zdrojový dokumentITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Conference Proceedings of Third International Scientific Conference, October 24, 2019, Bratislava, Slovakia. S. 85-92. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2019 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-23-3
    DOI 10.31410/ITEMA.2019.85
    PoznámkyAPVV-16-0602
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSrbsko
    Heslá majetok * majetok dlhodobý * kapitál * záväzky * financovanie * potravinárstvo
    AnotáciaPrimeranosť výšky vlastných zdrojov potravinárskeho podniku v roku 2018 na Slovensku na základe ukazovateľov finančnej analýzy. Primeraná štruktúru zdrojov aktív, aby sa eliminovali riziká v podnikaní spoločností. Riziká spojené so zníženou solventnosťou v dôsledku vysokej zadlženosti, teda vysokej hodnoty zahraničných aktív a nízkej likvidity aktív. Vytvorenie primeranej úrovne vlastných zdrojov majetku v spoločnosti ako kľúčová úloha manažmentu.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE20 00366-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF607.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.