Počet záznamov: 1
Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia
Názov Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia Preklad názvu Adekvátnosť výšky vlastných zdrojov v potravinárskych podnikoch v roku 2018 na Slovensku Autorské údaje Katarína Tasáryová, Renáta Pakšiová Autor Tasáryová Katarína EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Spoluautori Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Zdrojový dokument ITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Conference Proceedings of Third International Scientific Conference, October 24, 2019, Bratislava, Slovakia. S. 85-92. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2019 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-23-3 DOI 10.31410/ITEMA.2019.85 Poznámky APVV-16-0602 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Srbsko Heslá majetok * majetok dlhodobý * kapitál * záväzky * financovanie * potravinárstvo Anotácia Primeranosť výšky vlastných zdrojov potravinárskeho podniku v roku 2018 na Slovensku na základe ukazovateľov finančnej analýzy. Primeraná štruktúru zdrojov aktív, aby sa eliminovali riziká v podnikaní spoločností. Riziká spojené so zníženou solventnosťou v dôsledku vysokej zadlženosti, teda vysokej hodnoty zahraničných aktív a nízkej likvidity aktív. Vytvorenie primeranej úrovne vlastných zdrojov majetku v spoločnosti ako kľúčová úloha manažmentu. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00366-001, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 607.8 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1