Počet záznamov: 1  

Stravné lístky verzus hotovosť

  1. Názov Stravné lístky verzus hotovosť
    Autorské údajeMikuláš Hamuľák
    Autor Hamuľák Mikuláš
    Zdrojový dokument Personálny a mzdový poradca podnikateľa. Roč. 25, č. 12-13 (2020), s. 144-159. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2020. ISSN 1335-1508
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá stravovanie zamestnancov * právo pracovné * zákonník práce * legislatíva * zamestnávatelia * zamestnanci * personalistika * Slovensko
    AnotáciaCharakterizácia spojenia „zabezpečiť stravovanie“ pre zamestnávateľa, identifikácia povinnosti finančného príspevku. Účel a spôsoby, oprávnený subjekt na zabezpečenie stravovania, práca na dohodu či vyslanie na pracovnú cestu. Príspevok zamestnávateľa, stravné lístky a povinnosti zamestnávateľa (hodnota a poskytovanie). Príspevok zo sociálneho fondu. Zabezpečovanie stravovania fakultatívne, obligatórne (iným osobám mimo pracovného pomeru), vo všetkých zmenách a z regionálneho hľadiska. Zmrazenie súm stravného v 2020 a 2021, pripravované legislatívne zmeny.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 12-13

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.